Sumar Revista Satul Anul II, nr. 4, 2010

4
Cuvânt înainte
5
Tradiţii populare ale lunilor anului
6
Evenimente culturale
7
Târguri şi expoziţii
8
“Udatul Ionilor” în Tălmăcel, judeţul Sibiu
10
Ştiri de la producători
11
Medicină naturistă
Alimentaţia de post dă sănătate şi energie
13
Bucătărie tradiţională
Sarmale de post în foi de varză
Lipiu (reţetă din Drăguş - zona Făgăraşului)
Ciulama de ciuperci cu mămăligă
Ciorbă de burtă
Tocăniţă de cartofi cu ficat de găină
Cozonac cu nuci şi stafide
16
Dezvoltare rurală Activitatea Agenţiei pentru Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov
18
Drăguşul, de ieri şi de azi
32
Holbav
Satul care îţi mai vorbeşte încă despre obiceiuri şi
tradiţii româneşti
36
Interviu Dan PURIC
“Apăraţi tradiţiile! Ne facem bine din capilare”.
40
Jurnal de călătorie
La bunicul
A fi în India, e ca atunci când eşti îndrăgostit
46
Sfaturi pentru casă
48
Artizani
50
Câştigătorul concursului
55
Talon de abonament


Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural