Bucătărie tradiţională

Tochitură de vită la ceaun


De Ana A. Negru
În vizita noastră la <a href="http://www.revista-satul.ro/intra-in-peisaj-atractii-ecoturistice-din-fundata-si-moieciu-de-sus/">Fundățica</a>, am poposit la familia Lungociu - instructori de schi și proprietarii unei pensiuni aflate într-o zonă de vis.

Tochitură de vită la ceaun

Reţeta originală a cârnaţilor de Pleşcoi


De Ana A. Negru
Iată care sunt ingredientele pentru rețeta originală a cârnaților de Pleșcoi.

Reţeta originală a cârnaţilor de Pleşcoi

Pâine de casă ca la Maramureș


De Ana A. Negru
Aflați o rețetă de pâine adevărată, transmisă în vorba maramureșeană plină de farmec a d-nei Irina Apan, cea care ne-a fost gazdă în satul Bârsana din județul Maramureș.

Pâine de casă ca la Maramureș

Plăcinta ciobanului


De Ana A. Negru
Descoperiți o rețetă care se prepară ușor și care e foarte sățioasă.

Plăcinta ciobanului

Pâine cu maia coaptă pe vatră


De Ana A. Negru
Haideţi să aflaţi de la tanti Ana din satul Holbav rețeta unei pâini bune cu maia.

Pâine cu maia coaptă pe vatră

Ciorbă de perişoare


De Ana A. Negru
Iată o rețetă culeasă din satul Bârsana - județul Maramureș, în ziua de Paște.

Ciorbă de perişoare

Ciorbă de fasole boabe cu ciolan de porc


De Ana A. Negru
Rețeta a fost culeasă de la d-na Sara Dootz din satul <a href="http://www.revista-satul.ro/viscri-sat-gospodarit-nemteste/">Viscri</a>, județul Brașov.

Ciorbă de fasole boabe cu ciolan de porc
 
Pagina 1 / 2


Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural