Bucătărie tradiţională
Tochitură de vită la ceaun
De Ana A. Negru
În vizita noastră la <a href="http://www.revista-satul.ro/intra-in-peisaj-atractii-ecoturistice-din-fundata-si-moieciu-de-sus/">Fundățica</a>, am poposit la familia Lungociu - instructori de schi și proprietarii unei pensiuni aflate într-o zonă de vis.
Reţeta originală a cârnaţilor de Pleşcoi
De Ana A. Negru
Iată care sunt ingredientele pentru rețeta originală a cârnaților de Pleșcoi.
Pâine de casă ca la Maramureș
De Ana A. Negru
Aflați o rețetă de pâine adevărată, transmisă în vorba maramureșeană plină de farmec a d-nei Irina Apan, cea care ne-a fost gazdă în satul Bârsana din județul Maramureș.
Plăcinta ciobanului
De Ana A. Negru
Descoperiți o rețetă care se prepară ușor și care e foarte sățioasă.
Pâine cu maia coaptă pe vatră
De Ana A. Negru
Haideţi să aflaţi de la tanti Ana din satul Holbav rețeta unei pâini bune cu maia.
Ciorbă de perişoare
De Ana A. Negru
Iată o rețetă culeasă din satul Bârsana - județul Maramureș, în ziua de Paște.
Ciorbă de fasole boabe cu ciolan de porc
De Ana A. Negru
Rețeta a fost culeasă de la d-na Sara Dootz din satul <a href="http://www.revista-satul.ro/viscri-sat-gospodarit-nemteste/">Viscri</a>, județul Brașov.